Chapes en isolatiechapes voor uw bouw- of renovatieproject

Snel en grondig uw droomwoning realiseren?
Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw bouwproject?

  • Snelle en vrijblijvende offerte
  • Onmiddellijk advies
  • Gratis bezoek ter plaatse

Klantenservice

Heeft u vragen of twijfelt u?
Contacteer ons voor meer informatie

+32 50 24 14 60 Offerte op maat
 

Service op maat

Met meer dan 30 jaar ervaring leggen we uw chape volgens de regels van de kunst, binnen de afgesproken termijn en met oog voor detail.

1. Volgens de regels van de kunst

Uw chape maakt het verschil tussen een middelmatige of mooie vloer, een matige of goede (geluids)isolatie, geen of een goede afvoer van regenwater op uw plat dak. Daarom kiezen we in de eerste plaats voor topproducten van grote merken (bijv. Betopor).

2. Binnen de afgesproken termijn

Blijft uw bouwproject perfect op schema? Onze garantie: een perfecte timing en snelle uitvoering. Van offerte tot check-up.

3. Met oog voor detail

Zeg vaarwel tegen spleten en kieren. Geniet van een vlekkeloze afwerking tot in de puntjes. De chape die werkelijk alles dicht.

Service op maat, dat betekent vooral de beste oplossing voor uw project. Traditionele chape of gewapende chape? Polypropyleenvezels of vezelcompound? Kiezen is altijd een beetje verliezen, tenzij u het aan een expert overlaat. Laat ons de knopen doorhakken in uw plaats. Zo bent u zeker van de juiste materialen en technieken.

Vertel ons uw verhaal, nodig ons uit in uw pand/op uw werf en wij maken de beste keuzes op basis van onze ervaring en expertise.

Onze diensten

Onze klanten aan het woord

  • De service en kwaliteit van de chape is schitterend! We kregen heel duidelijk advies welke chape we best konden gieten en het resultaat was voortreffelijk zodat de parketteur vlot de parketvloer kon leggen
    Een aanrader! (Piet Verstraete)